F?st?s tofukr?m, napraforg?s, veg?n
sponsored links
Az el?z? "napraforg?parmez?nos" bejegyz?s v?g?n ?g?rtem,
hogy hozok p?ld?t a feldolgoz?s?ra.
Veg?ns?gom veget?ri?nusba fordul?sakor (25 ?ve) sokszor k?sz?tettem sz?j?s ?telt,
de ahogy kreat?vabb lettem, a friss z?lds?gek teljesen kiszor?tott?k a sz?j?t.
de ahogy kreat?vabb lettem, a friss z?lds?gek teljesen kiszor?tott?k a sz?j?t.
K?t sz?j?s term?k maradt, a sz?jasz?sz (amib?l egy biot v?s?rolok) ?s a tofu.
A tofu is az ut?bbi id?ben ker?lt fel a v?s?rl?list?ra, mert a fiam szereti,
?n egyed?l a f?st?ltet fogyasztom (mert f?st?lt).
?n egyed?l a f?st?ltet fogyasztom (mert f?st?lt).
(Ebb?l is csak egy bizonyos l?nc, saj?t m?rk?j?t. L...)
Most is a f?st?lt tofut kevertem/turmixoltam ?ssze a napraforg? morzs?val.
Nagyon finom (f?st?s).
Ez ?gy egy alaprecep, amely ?gy is meg?llja a hely?t,
de tov?bb f?szerezhet? hangulatunk szerint.
Ez ?gy egy alaprecep, amely ?gy is meg?llja a hely?t,
de tov?bb f?szerezhet? hangulatunk szerint.
Az ar?nyokon ?zl?sednek megfelel?en v?ltoztathatsz.
Tofukr?m
Hozz?val?k
1 csomag f?st?lt tofu (180 g)
1 mar?k napraforg?morzsa (~40-50 g)
2-3 ek v?z
Az ?sszes hozz?val?t k?ses apr?t?g?pbe tettem ?s szinte "habosra" kevertem.
El?sz?r 2 ek v?zzel, meg a tofu lev?t is beletettem.
Majd m?g annyi vizet tegy?nk hozz?, hogy a k?v?nt ?llagot el?rj?k.
Friss keny?rre vagy pir?t?sra, s?s kekszre kenve aj?nlom.
Tov?bb h?g?tva ?ntetet csin?lhatunk bel?le, t?szt?ra, gabon?ra, sal?t?ra.
kov?szos kenyer?nk, f?st?s tofukr?m, retekcs?ra |
Szeretetrehangoltan: