F?st?lt h?sos t?lt?tt k?poszta
sponsored links
Nagyon szeretj?k a t?lt?tt k?poszt?t, de r?gebben nem tett?nk bele f?st?lt h?st.
Ebben a receptben hagyom?nyosan f?st?lt comb van hozz?dar?lva a t?ltel?khez.
20 db haraszt
73 dkg dar?lt sert?s tarja
23 dkg dar?lt f?st?lt comb
25 dkg dar?lt zs?rszalonna
4 cikk fokhagyma
S?, ?r?lt bors, csemegepaprika,
15 dkg rizs
1,5 dl langyos v?z
100 dkg sz?las savany? k?poszta
gersli, b? k?t mar?knyi
1db paradicsom
1db paprika
?tel?zes?t?
1 ek. sert?s zs?r
?r?lt bors, csemege paprika,
A sz?las k?poszt?t hideg v?zben ?ztattam, mert nagyon savany? ?s s?s volt. Kinyomkodtam ?s ?gy raktam az ed?ny alj?ra a fel?t.
Erre r?tettem a felszeletelt paradicsomot, paprik?t, zs?rt ?s r?sz?rtam a delik?tot, f?szerpaprik?t ?s a gerslit. Persze mindennek csak a fel?t, mert a m?sik fele a tetej?re kell.
A megt?lt?tt harasztokat ?ll?tva az ed?nybe raktam.
A tetej?t betakartam a megmaradt sz?las k?poszt?val amire r?raktam a marad?k gerslit.
A tetej?t betakartam a megmaradt sz?las k?poszt?val amire r?raktam a marad?k gerslit.
Fel?nt?ttem annyi v?zzel, hogy j?l ellepje.
Olyan fed?t tettem r? ami beleesett a faz?kba, vagyis a k?poszta tetej?re. ?gy nem engedte, hogy forr?s k?zben felnyom?djon a k?poszta.
Forr?st?l sz?m?tva 1,5 ?r?t f?ztem, ekkor lekapcsoltam a g?zt alatta ?s hagytam a saj?t p?r?j?ban f?ni.
Olyan fed?t tettem r? ami beleesett a faz?kba, vagyis a k?poszta tetej?re. ?gy nem engedte, hogy forr?s k?zben felnyom?djon a k?poszta.
Forr?st?l sz?m?tva 1,5 ?r?t f?ztem, ekkor lekapcsoltam a g?zt alatta ?s hagytam a saj?t p?r?j?ban f?ni.
Piroska