F?st?lt h?sos t?lt?tt k?poszta

2020-08-17

sponsored links

 


Nagyon szeretj?k a t?lt?tt k?poszt?t, de r?gebben nem tett?nk bele  f?st?lt h?st. 
Ebben a receptben hagyom?nyosan f?st?lt comb van hozz?dar?lva a t?ltel?khez.

20 db haraszt

73 dkg dar?lt sert?s tarja
23 dkg dar?lt f?st?lt comb
25 dkg dar?lt zs?rszalonna 
4 cikk fokhagyma 
S?, ?r?lt bors, csemegepaprika,
15 dkg rizs
1,5 dl langyos v?z

100 dkg sz?las savany? k?poszta 
gersli, b? k?t mar?knyi
1db paradicsom 
1db paprika
?tel?zes?t?
1 ek. sert?s zs?r
?r?lt bors, csemege paprika,

A sz?las k?poszt?t hideg v?zben ?ztattam, mert nagyon savany? ?s s?s volt. Kinyomkodtam ?s ?gy raktam az ed?ny alj?ra a fel?t.
Erre r?tettem a felszeletelt paradicsomot, paprik?t, zs?rt ?s r?sz?rtam a delik?tot, f?szerpaprik?t ?s a gerslit. Persze mindennek csak a fel?t, mert a m?sik fele a tetej?re kell.
A megt?lt?tt harasztokat ?ll?tva az ed?nybe raktam. 
A tetej?t betakartam a megmaradt  sz?las k?poszt?val amire r?raktam a marad?k gerslit.
Fel?nt?ttem annyi v?zzel, hogy j?l ellepje.
Olyan fed?t tettem r? ami beleesett a faz?kba, vagyis a k?poszta tetej?re. ?gy nem engedte, hogy forr?s k?zben felnyom?djon a k?poszta.

Forr?st?l sz?m?tva 1,5 ?r?t f?ztem, ekkor lekapcsoltam a g?zt alatta ?s  hagytam a saj?t p?r?j?ban f?ni.

Piroska 


Folytats a blogon ... https://piroskonyha.blogspot.com/2020...

sponsored links

Keres?s