Egy nem perzsa csirke

2011-05-01

sponsored links


Rendszeresen fogyasztunk halakat és szárnyasokat. A férjem szívmûtéte óta nem is hajlandó más húst enni. Nincs is ezzel baj, de legyünk õszinték a csirke, bõr és zsír nélkül egészséges ugyan, de nem árt feldobni valamivel az ízét. Hát én próbálkozom. AkonyháM blogján olvasott perzsa csirke izgalmasnak tûnt.

Hozzávalók, ahogyan készítettem:
4 teljes csirkecomb bõr nélkül
1 mk. kardamon
1 mk. fahéj
1 ujjnyi darabka friss gyömbér reszelve
olíva olaj

A csirkecombokat a fûszerek és az olaj keverékével bekentem, egy éjszakára pácolódni hagytam.
A szokásos módon, az egyik tepsibe a megsózott húsok, a másik tepsibe ...

Folytats a blogon ... fozesfecseg.blogspot.com/2011/05/egy-...

sponsored links

Keres?s