Egy nem perzsa csirke
sponsored links
Rendszeresen fogyasztunk halakat és szárnyasokat. A férjem szívmûtéte óta nem is hajlandó más húst enni. Nincs is ezzel baj, de legyünk õszinték a csirke, bõr és zsír nélkül egészséges ugyan, de nem árt feldobni valamivel az ízét. Hát én próbálkozom. AkonyháM blogján olvasott perzsa csirke izgalmasnak tûnt.
Hozzávalók, ahogyan készítettem:
4 teljes csirkecomb bõr nélkül
1 mk. kardamon
1 mk. fahéj
1 ujjnyi darabka friss gyömbér reszelve
olíva olaj
só
4 teljes csirkecomb bõr nélkül
1 mk. kardamon
1 mk. fahéj
1 ujjnyi darabka friss gyömbér reszelve
olíva olaj
só
A csirkecombokat a fûszerek és az olaj keverékével bekentem, egy éjszakára pácolódni hagytam.
A szokásos módon, az egyik tepsibe a megsózott húsok, a másik tepsibe ...
A szokásos módon, az egyik tepsibe a megsózott húsok, a másik tepsibe ...