Egy igazán gyors paradicsomleves hideg estékre is

2014-01-26

sponsored links


Hozzávalók:
2 l húsleves alaplé
1 nagy fej vöröshagyma
1/2 liter paradicsom sûrítmény
3 szem paradicsom
só,bors, cukor, bazsalikom
olaj
sajt

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk és kevés olajon megpirítjuk. A paradicsom sûrítményt hozzáadjuk, majd a húsleves alaplével felöntjük. Forralunk rajta egyet, miközben a sóval, a borssal, a cukorral és bazsalikommal ízesítjük. Végül a megpucolt, feldarabolt paradicsomot is beleszórjuk és levesszük a tûzrõl. Tálaláskor reszelt sajtot szórunk a tányér aljába, melyre rámerjük a forró levest.

Folytats a blogon ... gasztrosarok.blogspot.com/2014/01/egy...

sponsored links

Keres?s