Di?t?s r?p?s-f?szeres pisk?ta tekercs
sponsored links
Nincs is ahhoz foghat? ?rz?s, mint mikor
?des, kr?mes finoms?got ehet?nk b?ntetlen?l!
M?ris dupla ?lvezet! :D
Egyik kedvenc tort?m a r?ptorta, de most
sz?ks?g volt a di?t?s v?ltozat?ra, ?gy lesz, ami lesz
alapon neki?lltam, mondv?n olyan rosszul
csak nem siker?lhet!
Nem b?ntam meg! ;)
Hozz?val?k:
Pisk?ta
7 L-es toj?s
110 g Dia-Wellnes pisk?ta liszt
4 dkg DW. 1:4 ?des?t?szer
Dia-Wellness van?li?s cukor, opcion?lis
1 csipet s?
1 csapott tk. sz?dabikarb?na
1 f?l ek. 10 %-os ecet
2 tk. muffin f?szer
3 ek. dar?t di?
1 k?zepes r?pa
Kr?m:
250 g lakt?zm. mascarpone
2 doboz lakt?zmentes habtejsz?n
2 cs. habfix
1- 1 1/2 ek. Dia-Wellnes porcukor
DW. van?li?s cukor, opcion?lis
kev?s dar?lt di? ?s
muffin f?szer
Dia-Wellness lekv?r
D?sz?t?s:
reszelt r?pa
darabolt di?
fondant vagy marcip?n r?pa
ezeket ne egy?k meg, ha nem mentes v?ltozat
Elk?sz?t?s:
A toj?sokat sz?tv?lasztjuk.
A feh?rj?t a s?val, a k?tf?le cukorral felverj?k.
A s?rg?j?ra dobjuk a sz?dabikarb?n?t,
az ecetet ?s, ha felhabzott a feh?rj?hez keverj?k.
V?g?l beleszit?ljuk a liszet, hozz?adjuk a f?szert,
di?t ?s a reszelt r?p?t.
Szilikonos s?t?pap?rra b?lelt, g?ztepsire ter?tj?k,
lehet?leg egyenletesen.
El?meleg?tett s?t?ben, 160 C?-on megs?tj?k.
Nagyon hamar k?sz, 10-15 perc!
Amikor k?sz, r?csra ford?tjuk ?s
?vatosan lefejtj?k a s?t?pap?rt.
A kr?mhez a mascarpon?ba kikeverj?k a cukrokat.
A habot a porcukorral, fixszel felverj?k.
Ne t?l kem?nyre, hogy m?g ?sszetudjuk
dolgozni a mascarpon?val is.
Vegy?nk ki annyit, amennyi a k?ls? leken?shez sz?ks?ges.
A t?bbihez keverj?k hozz? a di?t ?s a f?szert.
A kih?lt pisk?t?t fektess?k nedves konyharuh?ra.
Kenj?k meg lekv?rral, majd a kr?mmel ?s
a ruha seg?ts?g?vel tekerj?k fel.
A hosszabb oldal?t tekerj?k!
V?gezet?l kenj?k le kiv?l a f?lretett kr?mmel.
Sz?rjuk meg reszelt r?p?val, di?val.
Disz?ts?k kedv?nkre! :)