Csirkenyársak a vandál énnek

2010-04-25

sponsored links

Szegény- szegény kis Sörölmöm. Nem tudja azt, hogy mi a jó neki. Elmondanám. A kézzelevés. Nem véletlen az, hogy aki megindul ezen az úton, az jobban végzi a munkáját, élményesebben társalog, családjával türelmes, kitartóan gondozza a bukszust. És kérem, azért, mert tudja jól ,hagy valami aznapra még van neki. Amit szétkaphat. De nem ám csak úgy. Saját kezüleg intézheti el!
Az én emberem ezt nem komálja. Nem eszik meg ilyesmiket, hogy csirkecomb például. Ez nincs rendjén. Közbe kell lépnem, mint mindig.

Karóbahúzott Csirkemell


Egyszerû, haver! Vagdalni, Sózni, karó, pác, süt, meg minden. 

Hozzávalók:
   2 szépséges csirkemell
   Olivaolaj
   Só 
   Bors
   Koriander
   4 gerezd okhagyma
   1 szár friss rozmaring
   100 g apróburgony
   100 g lilahagyma
A csirkemelleket vastag csíkokra vágjuk, sózzuk,  felnyársaljuk. Ahogy tetszik. A fûszerekbõl, a fokhagymából és az olajból pácfélét készítek. Ebben a husi ússzon kissé. Egy órát mondjuk. Utána tûzálló edényt ragadok, és apróburgonyát teszek bele, meg lilahagymát. Ráfektetem a nyársakat, és nyakonöntöm páccal. Sütöm, amíg pontosan olyan nem lesz...mint amilyennek elképzeltem. Utána serpenyõben meg lehet pirítani minden kis szereplõt. És máris lehet kézzel enni.
És akinek a kézzelevés nem tetszik, az menjen a fenébe.  

Folytats a blogon ... jarasimenzaesilluminarium.blogspot.co...

sponsored links

Keres?s