Csirkemell sajttal, sonkával, sültkrumplival, zöldséges-gombás rizs salátával.
sponsored links
Megint kétféle étel készült nálunk vasárnapi ebédre. A fiúknak csirkemellet göngyöltem sonkával és kétféle sajttal, mellé krumplit sütöttem. Õk ma levest sem kaptak.
Én megettem a tegnapelõtti vacsoráról megmaradt turmixolt petrezselymes karalábélevest, második fogásnak pedig zöldséges-gombás-zöldborsós rizs fõztem, megint nagyon sok petrezselyemmel, mellé én is ettem pár szem sültkrumplit és bazsalikomos paradicsomsalátát.
A csirkemellet úgy göngyöltem fel, mint már régebben leírtam, alufóliába tekerve, hogy úgy is maradjon. Jó vastag húsok voltak, ezért vagy 40-45 percig sütöttem 200 fokra elõmelegített sütõben.
Hozzávalók: 4 fél csirkemellfilé, 2 csomag sága selyemsonka, 12 rudacska trappista sajt, 4 db olaszos ízesítésû medvesajt (paradicsomos-fokhagymás).
A csirkemellfilékrõl levettem a középsõ csíkot, aztán kettényitottam. Nem klopfoltam ki, csak kívül-belül besóztam és ...