Csirkemell f?nkok
sponsored links
Gyors csirk?s finoms?g, amivel garant?ltan hamarabb elk?sz?l?nk, mint pan?rozott t?rs?val.
?zletes, puha ?s kiad?s! K?retnek burgonya, rizs ?s k?l?nb?z? sal?t?k is alkalmasak. Az alapanyagokra figyelve a kal?ria ?rt?k?t is tudjuk cs?kkenteni! ?
Hozz?val?k:
F?l kg csirkemell
szalonna ?zl?s szerint
3 eg?sz toj?s
1 doboz sov?ny tejf?l
3 k?zepes gerezd fokhagyma
kb. 4 csapott ek. pr?zli (n?lam sz?nhidr?t cs?kkentett)
5-6 csapott ek. zabliszt vagy Dia-Wellnes 50-es
Sajt, pl. parmez?n, vagy trappista de lehet t?bb fajta is vegyesen
F?szerek: s?, bors, pirospaprika ?zl?s szerint
Elk?sz?t?s:
A h?st ?s a szalonn?t kock?zzuk. Mehet bele a z?zott fokhagyma ?s a f?szerek is.
Hozz?adjuk a toj?sokat ?s a tejf?lt.
Majd a pr?zli ?s a liszt k?vetkezik.
V?gezet?l a sajt/sajtok.
J?l ?tkeverj?k.
A liszt, ill. pr?zli mennyis?get itt megl?tjuk el?g-e.
Att?l f?gg, milyen hozz?val?kkal dolgoztunk.
Mennyire sz?vj?k meg magukat a nedves anyagokkal.
Kan?l seg?ts?g?vel gomb?cokat form?lunk a massz?b?l, majd forr?
olajban (pl. k?kusz) aranysz?n?re s?tj?k.