Csirke raguleves, töltött burgonya paradicsommártással
sponsored links
Mai ebédünk csirke raguleves,
töltött burgonya paradicsommártással.
töltött burgonya paradicsommártással.
Hozzávalók:
4 nagyobb burgonya
0, 25 dkg darált hús
kis fej vöröshagyma
1 egész tojás
só
bors
Elkészítése:
A burgonyákat sós vízben a hajában félig megfõzzük. Amikor kihûlt, megpucoljuk, hosszában kettévágjuk és megtöltjük a darált húsból, reszelt vöröshagymából, sóval, borssal, 1 egész tojással
készített masszával. Kizsírozott tepsibe tesszük, közé rakjuk a burgonyaforgácsokat és forró sütõben addig sütjük, amíg a töltelék megsül, illetve egyúttal a burgonya is készre sül.
Bármilyen mártással (fõként, amihez burgonyát és húsgombócot adnánk) tálalhatjuk.
4 nagyobb burgonya
0, 25 dkg darált hús
kis fej vöröshagyma
1 egész tojás
só
bors
Elkészítése:
A burgonyákat sós vízben a hajában félig megfõzzük. Amikor kihûlt, megpucoljuk, hosszában kettévágjuk és megtöltjük a darált húsból, reszelt vöröshagymából, sóval, borssal, 1 egész tojással
készített masszával. Kizsírozott tepsibe tesszük, közé rakjuk a burgonyaforgácsokat és forró sütõben addig sütjük, amíg a töltelék megsül, illetve egyúttal a burgonya is készre sül.
Bármilyen mártással (fõként, amihez burgonyát és húsgombócot adnánk) tálalhatjuk.