Cseresznyés gazpacho

2010-06-11

sponsored links





Meleg van ! Valami hûsítõre vágytam , de nem édesre inkább sósra.
Blogokat böngészve akadtam erre az igazán finom , gyors, hideg ,leves féleségre .
Mikor az összetevõket olvastam egy kicsit fura volt, de így utólag be kell látnom kár volt kételkednem benne.
Hiába veszek szép cseresznyét a családi rostán nem minden szem megy át, na ezeket én szoktam megenni. Nincs semmi baj velük de nem olyan piros, vagy az egyik fele nyomott, vagy vagy... mindig van valami amiért nem ették meg, na akkor jön anya és eltünteti a kiselejtezett szemeket. Szóval ebbõl a maradékból készült ez a gazpacho.

Hozzávalók : 400 g kimagozott cseresznye, vagy meggy
40 ml olaj
20 ml rizsecet
50 g kenyér
só, bors,
2 dl szénsavas ásványvíz
A hozzávalókat összekeverjük és betesszük a hûtõbe, eredetileg 12 órára /én csak 2
órára / . Majd kivesszük és összeturmixoljuk, le lehet szûrni is, de én így szûretlenül jobban szeretem.
Hát ennyi ! Jégkockákra öntjük és mentával díszítjük.

Folytats a blogon ... krisztina-kerekerdkzepn.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s