Csak egy kis karfiol
sponsored links
Remek "ropogtatni val?" egy majon?zes sal?ta, hotdog mell?, kieg?sz?tve a vacsor?nkat vagy reggelinket, de b?rmilyen k?ret (pl. pesto-s krumplip?r? , vagy met?l?hagym?s rizs ) mellett is meg?llja a hely?t. S?t, k?retk?nt is fogyaszthatjuk.
Hozz?val?k:
1 fej karfiol
2 tk. koriander
2 tk. r?mai k?m?ny
2 tk. s?
2 ek. mogyor?olaj (b?rmilyen olaj megfelel?)
Elk?sz?t?s:
A karfiolt kisebb r?zs?kra szedj?k, megmossuk, ?s let?r?lgetj?k. Egy t?lban ?sszekeverj?k a f?szereket az olajjal ?s a karfiolra ?ntj?k, alaposan ?sszeforgatjuk. Egy tepsibe s?t?pap?rt tesz?nk, r?tessz?k a karfiolokat, a marad?k olajat r??ntj?k ?s 150 fokon 30 perc alatt k?szre s?tj?k.
Szoktam met?l?hagym?val is k?sz?teni, akkor csak ez, ?s napraforg? olaj ker?l r?.