Cs?szkunyh?

2021-10-24

sponsored links

 


Egy s?tem?nyes csoportban olvastam ezt a receptet. Sosem hallottam err?l  a s?tem?nyr?l. 

Az alapja egy v?kony pisk?ta, de a cukor mennyis?g?t lecs?kkentettem, mert pont el?g ?des lesz a hab.

3 toj?s, 3 ek.liszt, 1 ek.krist?lycukor

Csokihabhoz mikr?ban megolvasztottam 25dkg ?tcsokit. F?lid?ben hozz??nt?ttem 1,5-2 dl tejsz?nt. A meleg tejsz?nben sim?ra kavartam a csokit ?s betettem a h?t?be.

A feh?r habhoz 3dl habtejsz?nt felvertem 1 ek. cukorral ?s 1 cs. habfixel.

A pisk?t?t pog?csaszaggat?val kiv?gtam.


A marad?kot a fagyaszt?ba raktam, j? lesz majd a puncs szelethez. 

A csokis habot  habzs?kb?l r?nyomtam a pisk?t?ra. 


A tejsz?nhabot is habzs?kba t?lt?ttem ?s k?rbenyomtam a csokis habot. 


Dekorcukorral d?sz?tettem.


Ism?t h?t?be raktam, ahol a csokis hab az ?tcsokinak k?sz?nhet?en megszil?rdult. Sz?pen kett? is lehetett v?gni.


Ha szeretitek a habos s?tem?nyeket akkor pr?b?lj?tok ki.

Piroska 




Folytats a blogon ... https://piroskonyha.blogspot.com/2021...

sponsored links

Keres?s