Cs?r?ge kov?szosan

2019-02-24

sponsored links

Farsang van m?g, vagy micsoda. Teh?t f?nk duk?l.
Szembej?tt velem egy sz?daporos v?ltozat, nos....megkov?szos?tottam. Recept marad.



  • 40 dkg liszt, 
  • 12 dkg -kb 70% hidrat?ci?s- feh?rkov?sz, 
  • 5 dkg mangalicazs?r, 
  • 2 toj?s, 
  • 10 dkg mentes tejf?l (zs?rosabb fajta tehenet is l?tott tejf?lb?l kb m?s mennyis?g kell), 
  • 1 ev?kan?l cukor, 
  • csipet s?.

A zs?rt a liszttel elmorzsoljuk, majd a t?bbi hozz?val?val egy ar?nylag kem?ny t?szt?t gy?runk. B? 1 ?r?s pihen? ut?n kiny?jtjuk, hozz?vet?leg 3-4 mm vastagra. Felv?gjuk, majd az egyes darabok k?zep?be nyit?st v?gunk, amin a darabok egyik v?g?t ?tb?jtatjuk. Felv?g?s ut?n 20-30 perces pihen?t k?vet?en k?zepesen forr? olajban mindk?t oldal?t megs?tj?k. Porcukorral meghintj?k. ?nmag?ban, lekv?rral, tejf?llel, tejsz?nhabbal k?n?ljuk.

Folytats a blogon ... elkeszitettem-megmutatom.blogspot.com...

sponsored links

Keres?s