Citromos szelet
sponsored links
Holnap B?lap?tfalv?n b?cs? lesz, ez?rt k?sz?lt ez a s?tem?ny!
A t?szt?ja nagyon j?, k?nnyen lehetett vele dolgozni ?s gyorsan megpuhult.
A kr?m viszont nekem nem lett el?g s?r?. H?gabb lett ?s a szeletel?sn?l ez sajnos meg is l?tszott. Szerintem az?rt, mert nem vajat haszn?ltam.
A lisztet ?s a porcukrot ?tszit?ltam.
Tepsi 20x30
30 dkg liszt
5 dkg margar?n vagy vaj
10 dkg porcukor
1/2 csomag s?t?por
Csipet s?
1 toj?s
10 dkg tejf?l, nekem most 8 dkg
1 ek citroml?
A t?szt?t ?sszegy?rtam ?s betettem a h?t?be am?g elk?sz?tettem a kr?met.
4 p?pozott ev?kan?l liszt
4 dl tej
A tejben sim?ra kevertem a lisztet ?s s?r?re f?ztem. Gyakori keverget?s mellett kih?t?ttem.
20 dkg porcukor
20 dkg margar?n vagy vaj
1 ek liszt citroml?
Sim?ra kevertem ?s a kih?lt lisztes-tejes massz?hoz adtam.
Az ?gy kapott kr?mmel megt?lt?ttem a t?sztalapokat.
A tetej?re ker?lt m?z is citromos!!!
20 dkg porcukor
1 toj?sfeh?rje
1 ek citroml?
A toj?sfeh?rj?t vill?val felvertem.
?sszekevertem a citroml?vel ?s a s?tem?ny tetej?re kentem.
A s?tem?ny nagyon finom csak a kr?mje lehetne kem?nyebb. Legk?zelebb tuti hogy vajjal k?sz?tem, azzal mindig jobb.
Recept Rit?t?l.
Piroska