Citromos, oregánós, fokhagymás bárány

2011-04-27

sponsored links


Mielõtt teljesen megfeledkeznék a Húsvéti menürõl gyorsan felteszem a blogra. A menü talán egy kicsit  túlzás, mert gyors, sütõbedobós étel készült, körettel együtt. A mire, a válasz a bárány. Már megint, de másként. A fiatal báránycomb omlós és szaftos, ezer módon tudom variálni és megunhatatlan. Tudom, hogy sokat prédikálok a bárányról, de ha már csak egyszer is megkóstolja valaki aki eddig nem evett, akkor már megérte. Nem csak ünnepnapokon mûködik a recept, egy szimpla hétvégét is kellõen fel tud dobni.

A mostaninak sikerült egy nyári ízvilágot összeállítani. Került hozzá oregánó, fokhagyma és a lényeg, a citrom. Köretnek pedig vele sült újkrumpli készült. Nem csak a hús de a fokhagymás szaft is olyannyira finom volt, hogy még forrón, a konyhában állva eltunkoltuk pár szelet kenyérrel. Hidegen is épp olyan ízletes, mint melegen, csak egy jó pohár száraz bor kell még hozzá.

Folytats a blogon ... edeseskeseru.blogspot.com/2011/04/cit...

sponsored links

Keres?s