Citromkrémes pavlova torta
sponsored links
Pavlova receptbõl annyi van az interneten, hogy ki lehetne tapétázni vele a házat, tudom, látom. Ez persze nem jelenti azt, hogy én ne gazdagíthatnám ezt az amúgy sem kicsi kollekciót. Ez a desszert itthon amikor nem jut más az eszembe és persze remek alkalom a fagyasztóban felhalmozódott tojásfehérjék felhasználására is. Minden egyes alkalomra mûködik, tejszínhabbal, vagy anélkül, de nekem magában, gyümölcs nélkül sem okoz sok gondot az elpusztítása.
Ha igazán elõkelõ desszertet akarunk faragni az amúgy törékeny habból, akkor akár habcsók tortát is készíthetünk például citromkrémmel töltve, gyümölcsökkel megpakolva. Hogy fogyókúrás e? Nem, azt nem állítanám. Eléggé édes, bár igyekeztem lecsökkenteni a cukor mennyiségét és a hozzá tálalt gyümölcsök is jobb ha kissé savanykásak. De most mondjátok meg, hát nem ...
? Studer-T. Veronika all rights reserved