Chorizós káposztaleves
sponsored links
Ez a leves eredetileg Caldo verdenek indult, csak egyszerûen nem kaptam hozzá kelkáposztát, pedig a Párom azt kívánta, így lett belõle káposztaleves kicsit másképpen.
Hozzávalók (4 - 5 személy részére): 20 dkg csont nélküli disznóhús, 30 dkg chorizo kolbász, 1 kisebb fej káposzta, 1 paprika, 3 dl natúr joghurt, 1 evõkanál liszt, 1 hagyma, só, bors, kevés olaj.
Elkészítése: A chorizót felkarikázzuk, pici olajon megpirítjuk. A disznóhúst falatnyi kockákra vágjuk, kb 2, 5 liter vízben, kis sóval puhára fõzzük. Amikor a hús már majdnem elkészült hozzáadjuk a kockákra vágott káposztát, a chorizót a kisült olajjal együtt, a ...