Chorizós káposztaleves

2014-12-18

sponsored links


Ez a leves eredetileg Caldo verdenek indult, csak egyszerûen nem kaptam hozzá kelkáposztát, pedig a Párom azt kívánta, így lett belõle káposztaleves kicsit másképpen.

Hozzávalók (4 - 5 személy részére): 20 dkg csont nélküli disznóhús, 30 dkg chorizo kolbász, 1 kisebb fej káposzta, 1 paprika, 3 dl natúr joghurt, 1 evõkanál liszt, 1 hagyma, só, bors, kevés olaj.
Elkészítése: A chorizót felkarikázzuk, pici olajon megpirítjuk. A disznóhúst falatnyi kockákra vágjuk, kb 2, 5 liter vízben, kis sóval puhára fõzzük. Amikor a hús már majdnem elkészült hozzáadjuk a kockákra vágott káposztát, a chorizót a kisült olajjal együtt, a ...

Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2014/12...

sponsored links

Keres?s