Chilis-júhtúrós rakott krumpli
sponsored links
Félig-meddig elkészítettem a vacsorát, amikor kiderült, hogy az alapkoncepció mégsem dog mûködni. Mivel a júhtúró felhasználása sûrgössé vált és adott volt egy kivajazott tepsi, így egy gyors ötletelést követõen megszületett az alábbi recept.
A krumplit héjában megfõztem, majd a felkaikázott hagymát szétterítettem a kivajazott tál alján. Ezután már csak rétegetni kellett a hozzávalókat. A hagyma után a fõtt krumpli egy részét pakoltam be, ezt követõen a júhtúró és a kolbász következett. Minden réteget fûszereztem külõn, a krumplis részt chilis olivaolajjal locsoltam meg, a legvégén pedig tejföllel befedtem az égészet.
20-25 perc alatt az ízek összeértek és nem maradt más hátra, minthogy felfaljuk az egédzet.
Hozzávalók:
-20-25 dkg júhtúró
-3 közepes hagyma
-Pár szem krumpli
-Kolbász: ...