Chilis csirkeszárnyak szezámmaggal - U1

2011-08-06

sponsored links

 chilis csirkeszárnyak - isteni ördögfülekkel, amiket csupa élvezet elrágcsálni :))))))))))) ugye?

Szerintem a csirkeszárny az egyik legjobb haverok-buli-kaja. De ha csak ketten vagyunk, akkor is jó egy nagy adagot sütni belõle, mert ez még másnap is finom tud lenni. Amikor ilyen fejlövésem van - mármint, hogy csirkeszárnyat akarok cupákolni és igen, a végét, ami megsült, lerágni - akkor mindig valami jó kis pácot keverek hozzá. Most chiliset.

Chilis csirkeszárnyak  szezámmaggal - U1

Ez kell hozzá: 20 db csirkeszárny, szójaszósz, chiliszósz, halszósz, édes szójaszósz, olaj, õrölt gyömbér és fokhagyma, update ketchup, szezámmag.

Így készül: a szárnyakat nagyon alaposan megpucoljuk, lemossuk. A páchoz valókat tetszõlegesen összekeverjük, ezért nem írtam mennyiséget fentre. Azt tudom, hogy ehhez a mennyiséghez kezdetnek mindenbõl 2 evõkanálnyit tettem, mártáskeverõvel simára kutyultam. A szezámmagot is belekevertem. Aztán persze még ebbõl-abból, hogy sósabb, vagy csípõsebb legyen, tettem hozzá amit kívánt(am).
Ezután a csirkeszárnyak kb. egy fél órát csücsültek benne, jól rájuk ...


Folytats a blogon ... bodzablog.freeblog.hu/archives/2011/0...

sponsored links

Keres?s