Chefparade csokimûhely- töltött bonbonok

2014-01-24

sponsored links

Immár másodjára vagyok a Chefparade fõzõkurzusán, lehet emlékeztek a tavalyira, amikor szülinapi buli keretében vettem részt egy kurzuson. 
Most bonbonkészítés, olasz ízek, édes álmok. 
A kurzus ismét a Mindmegette jóvoltából volt. Köszönöm mindkét cégnek a lehetõséget!
21-én némi kis izgalommal nyitottam be a Csokimûhely ajtaját, de Dóri, a háziasszonyunk kedvessége, közvetlensége rögtön oldotta a feszültséget. 
A kurzusról leírást nem fogok írni, megtették már többen elõttem is, de annyit feltétlenül el szeretnék nektek mondani, hogy roppant sokat tanultam ezen a 3 órán (igaz, még legalább 100X ennyit kéne tudjak). Megtapasztaltam a különbséget az otthoni szilikon bonbonformák és a profi polikarbonát formák között, megtanultam habzsákkal tölteni a csokihüvelyeket és megtanultam helyesen talpalni, vagyis lezárni a bonbonokat.
A végeredmény 30 csodálatos fehércsokis bonbon volt, kávés, balzsamecetes és konyakos ganache-al, vagyis tejszínes csokikrémmel töltve.
Mondanom sem kell nektek, hogy a bonbonok otthon pillanatok alatt "eltûntek".
Hazafele kis kerülõt tettem és lefényképeztem a kivilágított Lánchidat, csakis Kiss Kormi Éva kedvéért.
 

Folytats a blogon ... kisildi.blogspot.com/2014/01/chefpara...

sponsored links

Keres?s