Caprese sal?ta rukkol?val, csirkemellel
sponsored links
Legnagyobb ny?ri kedvencem a caprese sal?ta, f?leg, ha friss, a saj?t kertemben termett paradicsommal k?sz?thetem.
Maga az ?zvil?g is annyira a kedvemre val?, hogy t?bbf?le ?telben feldolgoztam, ?tleteimet itt tal?lod.
?Most a h?tv?gi h?slevesben f?tt, megmaradt csirkemellet kevertem a sal?t?ba, de b?rmilyen marad?k s?lt vagy f?tt h?s j? ?zt ad neki.
Pluszban egy kis rukkola is beleker?lt, fel is dobta, felfriss?tette az ?telt :)
?
Caprese csirk?vel ?s rukkol?val
?
Hozz?val?k 4 f?re:
2 kisebb, levesben f?tt csirkemell-fil? (?sszesen 30-35 dkg)
2 nagyobb ?zes, h?sos paradicsom
2 nagy mar?k rukkola
25 dkg sajt (mozzarella, trappista, gouda)
5 nagy lev?l bazsalikom
F?l citrom leve
1 nagy csipet s?
P?r teker?snyi bors
?
A csirkemellet, a paradicsomot ?s a sajtot egyform?n kb. egycentis kock?kra v?gjuk. A rukkol?t durv?ra v?gjuk, a bazsalikomot egy mozs?rban ?sszet?rj?k az ol?vaolajjal, a s?val, a borssal ?s a citroml?vel.
?sszeforgatjuk a hozz?val?kat, f?l ?r?ra beh?tj?k, azt?n fogyaszthatjuk is.
Ha tetszett ez az ?r?s, csatlakozz hozz?m a?Facebookon?is tov?bbi receptek?rt, tippek?rt, ?rdekess?gek?rt!
?