Caprese portobello
sponsored links
Folytat?djon a gomb?s receptek sora, ez?ttal egy t?lt?tt verzi?t mutatok Nektek. Szerepelt m?r itt a blogon egy juht?r?s szalonn?s verzi? kor?bban, de most egy kicsit olaszosabb vizekre eveztem, mert a paradicsom ?s a mozzarella ugye sose rossz p?ros, h?t m?g ha egy kis f?szeres juht?r? is ker?l al?. Sal?t?val egy k?nnyed eb?d vagy vacsora, ami pillanatok alatt elk?sz?l, ?gy egy f?radt nap ut?n is remek v?laszt?s lehet.
A recept megjelent a m?jusi Kif?zt?k magazinban, a gomb?k?rt pedig ez?ton is k?sz?net a ChefGomb?nak.
Hozz?val?k 4 szem?lyre:
4 fej Chefgombaportobello gomba
12,5 dkg juht?r?
1 kis csokor snidling
8 szem kokt?lparadicsom
1 g?mb mozzarella
a t?lal?shoz:
mad?rsal?ta
apr?tott snidling
Elk?sz?t?si id?: 45 perc
S?t?si h?fok: 180?
A gomba fejeket megtiszt?tom, a t?nkj?ket kit?r?m, majd en?lk?l egy h??ll? t?lba helyezem ?ket ?s el?meleg?tett, 180?-os, l?gkever?ses s?t?ben 10 percig s?t?m.
A gomb?k sz?rait felapr?tom, hozz?adom a juht?r?hoz, beleapr?tom a snidlinget ?s az id?k?zben el?s?t?tt gombafejek k?zep?be kanalazom. A paradicsomokat apr?ra kock?zom, elosztom a gomb?k tetej?n, r?t?pkedem a mozzarell?t ?s tov?bbi 20 percre visszatolom a s?t?be, majd mad?rsal?t?val k?n?lom.