Bulgurkoch di?t?san
sponsored links
A rizskoch ut?n szabadon ?
Gyors, finom, viszonylag kev?s ?sszetev?b?l megvan ?s m?dj?val fogyasztva nem h?zlal!
Hozz?val?k:
15 dkg bulgur
6 dl, 1,5 %-os tej
(n?v?nyi is lehet)
4 dkg negyedannyi ?des?t?
(dia-wellness 1:4) vagy b?rmilyen ?ltalunk prefer?lt cukorhelyettes?t?
Dia-Wellness van?li?s cukor,
van?lia aroma vagy van?lia kikapart k?zepe
1 citrom reszelt h?ja
1 csipet s?
(+1 csipet a toj?sfeh?rj?khez)
4 toj?s
Elk?sz?t?s:
A bulgurt a cukrokkal, s?val, citromh?jjal
puh?ra f?zz?k.
Kih?tj?k.
A toj?sokat sz?tv?lasztjuk.
A s?rg?j?t a bulgurhoz keverj?k, majd egy csipet s?val felverj?k a feh?rj?t ?s azt is ?vatosan beleforgatjuk.
160 fokon, als? - fels? s?t?sen, aranybarn?ra s?tj?k.
Porcukorhelyettes?t?vel megsz?rva
?s/vagy di?t?s lekv?rral t?laljuk.