Bulgurkoch di?t?san

2021-01-16

sponsored links

 


A rizskoch ut?n szabadon ?

Gyors, finom, viszonylag kev?s ?sszetev?b?l megvan ?s m?dj?val fogyasztva nem h?zlal!

Hozz?val?k:
15 dkg bulgur
6 dl, 1,5 %-os tej 
(n?v?nyi is lehet) 
4 dkg negyedannyi ?des?t?
 (dia-wellness 1:4) vagy b?rmilyen ?ltalunk prefer?lt cukorhelyettes?t?
Dia-Wellness van?li?s cukor, 
van?lia aroma vagy van?lia kikapart k?zepe
1 citrom reszelt h?ja 
1 csipet s?
 (+1 csipet a toj?sfeh?rj?khez) 
4 toj?s 


Elk?sz?t?s:

A bulgurt a cukrokkal, s?val, citromh?jjal
puh?ra f?zz?k. 
Kih?tj?k. 
A toj?sokat sz?tv?lasztjuk. 
A s?rg?j?t a bulgurhoz keverj?k, majd egy csipet s?val felverj?k a feh?rj?t ?s azt is ?vatosan beleforgatjuk. 
160 fokon, als? - fels? s?t?sen, aranybarn?ra s?tj?k. 
Porcukorhelyettes?t?vel megsz?rva
?s/vagy di?t?s lekv?rral t?laljuk. 













Folytats a blogon ... szanikonyhaja.blogspot.com/2021/01/bu...

sponsored links

Keres?s