Budha t?l olajmentesen
sponsored links
Ism?t egy nagyon kis egyszer? budhat t?l. Nagyon szeretem ezeket, m?g ha nem is annyira k?l?nleges, egyszer?en ?sszegy?jt?m a h?t?b?l amit megehetek nyugodt sz?vvel, esetleg k?sz?tek hozz? valami friss ?telt ?s ?sszerakom. Magam is meglep?d?m mindig, hogy a k?l?nf?le ?zek, amikr?l kor?bban nem is gondoltam, mennyire tudnak harmoniz?lni egym?ssal.
Mi van a t?lban:
F?szeres csicseribors?
Egy konzerv csicseribors?t (ebb?l mindig van otthon b?ven) le?bl?tek ?s lesz?r?tom nagyj?b?l egy pap?rt?rl?n. Greger doktor receptk?nyv?ben van egy j? kis f?szerkever?k (m?r sokszor haszn?ltam a csal?dnak is h?sokhoz) ezzel sz?rtam meg a csicserit, ?s olaj n?lk?l 200 fokos s?t?ben 10 percet s?t?ttem. Nagyon ropog?s lesz, de vigy?zni kell, nehogy meg?gjen.
A sal?ta k?sz kever?kb?l k?sz?lt, paradicsommal ?s karfiolkr?m van rajta. Ez ut?bbihoz hozz?val?k: f?tt karfiol, s?r?leszt? pehely, pici mandulatej, fokhagyma ?sszeturmixolva)
Mexikoi fuszeres rizs