Budha t?l

2019-10-22

sponsored links

J?nius eleje ?ta a teljes ?rt?k? n?v?nyi ?trendet prefer?lom. Az?ta nem is nagyon volt blogbejegyz?sem, pedig f?ztem ?s s?t?ttem ?s term?szetesen ettem is, nem is keveset. Mi?ta ezt az ?trendet megismertem, kiny?lt el?ttem a z?lds?g?telek vil?ga, sokkal t?bb ?zt kipr?b?ltam.
Greger: Hogy ne halj meg c?m? k?nyv?t olvasva csak meger?s?d?tt bennem, hogy ez a nekem val? ?trend hossz? t?von, mert nem kell h?st enni, viszont minden n?v?nyt szabad, min?l feldolgozatlanabb form?ban. Mindent minnennel lehet vari?lni, egy tilos, az olaj ?s zsirad?k. Igen, m?g a hagyma al? se teszek, vizen p?rolom a hagym?t, fokhagym?t ?s ?gy is ?lvezhet?ek ?s finomak az ?teleim. Legl?bb is nekem :)

P?ld?ul eszem ilyen Budha t?lakat, amik nagy felfedez?seim. Mikor el?sz?r tal?lkotam vele az Inst?n, m?r akkor leny?g?z?tt, hogy milyen v?ltozatos sz?nekben ?s t?panyagokban ?s r?j?ttem, hogy ezt nagyon sz?vesen enn?m, b?rmikor. ?gyhogy az?ta sokszor tal?lok ki ilyesmit ?s ?gyesen fel lehet haszn?lni hozz? a felbontott konzerveket, egy?b fonnyad?snak indult z?lds?geket a h?t?b?l.



?desburgonya - has?bokra v?gtam egy nagy darab burgony?t, 2 percig el?f?ztem, f?szerekkel megsz?rtam ?s 200 fokon megs?t?ttem, nem lett ropog?s, puha volt, de cser?be olajmentes

Sal?ta csak s?val (paradicsom, retek, rukkola)

Egy f?l kukoricakonzerv olajbogy?val

K?z?pen: f?st?lt tofu ?sszemixelve fokhagym?val, olajmentes aszalt paradicsommal, borssal, p?r szem pir?tott t?kmaggal



Folytats a blogon ... farkaselet.blogspot.com/2019/10/budha...

sponsored links

Keres?s