BRUDET TONHALB?L
sponsored links
BRUDET TONHALB?L
A Brudet egy hal paprik?s szer? ?tel itt Dalm?ci?ban ?s egy?b Adria tengeri olasz ?s horv?t v?rosokban, Nagyon finom ?tel ?s sz?lka n?lk?li halb?l - tonhal, kardhal - a legfinomabb..
Term?szetesen b?rmilyen halb?l elk?sz?thet? ez a finoms?g, nek?nk most tonhalb?l volt szerencs?nk elk?sz?teni. Nagyon sz?lk?s halb?l az?rt ne pr?b?lkozzunk, mert elveszi az ?lvezeti ?rt?k?t az ?telnek...
Hogyan k?sz?l?
A haldarabokat lisztbe forgatjuk ?s ?ts?tj?k mink?t oldal?t. Olajon megpiritjuk a nagyon apr?ra v?gott hagym?t , fokhagym?t ?s petrezselymet. Erre r??ntj?k a h?j n?k?li paradicsom konzervet apr?ra v?gva (2?t haszn?ltunk).S?, bors, oreg?n?val ?zes?tj?k. (Ez az alap). Kb 2-3 perc f?z?s ut?n beletessz?k az el?s?t?tt halakat. . Max f?l?r?ig f?zz?k ?s k?szen is vagyunk..