Borscs - egy igazi t?li leves

2022-01-24

sponsored links

Az orosz vagy ukr?n konyha ikonikus "darabja" a borscs, melyr?l mai napig tart a vita, hogy orosz vagy ukr?n-e eredetileg. A borscs nem m?s, mint egy gazdag, igaz?n t?li c?klaleves. Vagy legal?bbis r?gen az volt, mert alapja, ami l?nyeg?ben a sz?p lila sz?n?t is adja, az a c?kla, a vitamind?s ?s finom t?li gy?k?rz?lds?g. Ma viszont a konzervipari technol?gi?knak k?sz?nhet?en, k?sz?lnek c?kl?s-s?rgar?p?s-olajos" tart?s?tott s?r?tm?nyek "zaprava dlja borscsa" n?ven, ak?r h?zilag is, ami megk?nny?theti a borscs elk?sz?t?s?t, de az "igazi" ?z?t, sz?n?t sohasem adja vissza. Ez?rt ?n mindig friss z?lds?gekb?l k?sz?tem a borscsot a gy?ny?r? lila sz?ne miatt is, nem besz?lve az ?z?r?l.

Tov?bb ?

Folytats a blogon ... relaxotour.blogspot.com/2022/01/borsc...

sponsored links

Keres?s