Betûtésztás bazsalikomos-paradicsomleves

2014-01-21

sponsored links




    Jó házi készítésû paradicsomlébõl készült levesnél nem is kell jobb ebéd!
    Ilyenkor, persze eszembe jut az a sok munka a kertben.
    Van meló amíg a palántából az asztalra kerül a paradicsom, de most látom értelmét.
 
 


Hozzávalók: 2 személyre

  • 0,7 liter paradicsomlé ( házifõzésû)
  • 1 kanál zsír
  • 1 kanál liszt
  • bors
  • 1 ek bazsalikom (fagyasztott) lehet friss is
  • cukor ízlés szerint
  • betûtészta


Elkészítése:

A lisztbõl ,zsírból zsemleszínû rántást készítünk, majd ráöntjük a paradicsomlevet,hígítjuk 1 dl vízzel.
Felforraljuk, fûszerezzük sóval ,borssal, bazsalikommal.
Betûtésztát szórunk bele, és puhára fõzzük.
Aki szereti cukorral édesítheti is.


Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2014/01/bet...

sponsored links

Keres?s