Barszcz, a lengyel céklaleves

2014-01-20

sponsored links


Ó, Krakkó... Csak úgy mondom, hogy borzalmasan hiányzol ám... Ilyen levest ott ettem elõször, és bevallom, hogy nagyon tetszik, hogy csészébõl kortyolgatva lehet inni, és nincsenek benne "darabkák". Ilyen finnyás nõszemély vagyok, na :) Amúgy a belefõzött zöldségeket is nyugodtan meg lehet enni, ha szeretitek, de ez inkább ilyen húsleves-jellegûen átlátszó dolog. Krakkóban mindenféle levesbetéttel is lehetett enni - fõtt tojás, pirogi, stb -, de nekem így, "solo" verzióban volt a legjobb. EZ a hely meg egyszerûen kötelezõ, ha finomat akartok enni.

A recept eredetileg a Kifõztük magazin decemberi számában jelent meg.

Erre tovább >>>

Folytats a blogon ... www.mandykertje.hu/2014/01/barszcz-le...

sponsored links

Keres?s