Babkrém és padlizsánkrém medvehagymával
sponsored links
Szeretnék sokkal több húsmentes kenyérre valót készíteni, mert nekem nem hiányoznak a felvágottak a reggelihez vagy a vacsorához. A szalámit megeszem, de a felvágott nem kell.
A CBA-ban lehet kapni nagyon finom kacsatöpörtyû krémet. Na, azt még nem tudtam megunni.
Van néhány receptem, de nem vagyok elég elõrelátó az elõkészítésben, ezért amikor nekiállok, kicsit szûkös a hozzávalók választéka.
Csicseriborsó és bab szinte mindég van a fagyasztóban. Ízesített vízben szoktam megfõzni, mert így a víz jó lesz alaplének levesekbe, a zöldségnek pedig jobb az íze.
Most árválkodott még egy csomag megsütött, pépesített padlizsán, amit krémnek szoktam eltenni.
Ezt is a késes aprítóban kevertem most össze, nem a botmixerrel. Így kicsit rusztikusabb lett, nem olyan habos, pépes. Így még talán finomabb is.
Padlizsánkrém
- elõsütött padlizsán
- vöröshagyma
- medvehagyma
- olívaolaj
- majonéz / kevés /
- frissen õrölt bors
- só
- fõtt fehérbab
- füstölt krémfehérsajt
- medvehagyma
- olívaolaj
- só
- frissen õrölt bors
- vöröshagyma