Babkrém és padlizsánkrém medvehagymával

2011-05-01

sponsored links


Szeretnék sokkal több húsmentes kenyérre valót készíteni, mert nekem nem hiányoznak a felvágottak a reggelihez vagy a vacsorához. A szalámit megeszem, de a felvágott nem kell.
A CBA-ban lehet kapni nagyon finom kacsatöpörtyû krémet. Na, azt még nem tudtam megunni.
Van néhány receptem, de nem vagyok elég elõrelátó az elõkészítésben, ezért amikor nekiállok, kicsit szûkös a hozzávalók választéka.
Csicseriborsó és bab szinte mindég van a fagyasztóban. Ízesített vízben szoktam megfõzni, mert így a víz jó lesz alaplének levesekbe, a zöldségnek pedig jobb az íze.
Most árválkodott még egy csomag megsütött, pépesített padlizsán, amit krémnek szoktam eltenni.

Ezt is a késes aprítóban kevertem most össze, nem a botmixerrel. Így kicsit rusztikusabb lett, nem olyan habos, pépes. Így még talán finomabb is.

Padlizsánkrém
  • elõsütött padlizsán
  • vöröshagyma
  • medvehagyma
  • olívaolaj
  • majonéz / kevés /
  • frissen õrölt bors
Babkrém
  • fõtt fehérbab
  • füstölt krémfehérsajt
  • medvehagyma
  • olívaolaj
  • frissen õrölt bors
  • vöröshagyma

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2011/05/babkr...

sponsored links

Keres?s