B?gr?s s?ti, ny?ri gy?m?lcs?kkel
sponsored links
Az id?n ny?ron megint kik?s?rleteztem egy remek s?ti receptet. Ezent?l ezt fogom haszn?lni, ha csak egy egyszer? kevert s?tem?nyre f?j a fogam. Szeretem,mert puha, nem t?l ?des ?s a r?szort gy?m?lcs s?t?s alatt, nem sz?ll le a tepsi alj?ra. K?tszer eperrel, most nem is olyan r?g ?fony?val k?sz?tettem. Hozz?val?k: 6 nagyobbacska toj?s, 1 ?s f?l b?gre cukor, 1 b?gre tej, f?l b?gre olaj, 4 b?gre liszt, 1 s?t?por.A b?gre 25o ml-es. Tetej?re b?rmilyen feldarabolt gy?m?lcs?t tehet?nk. El?sz?r a 6 toj?sfeh?rj?t kem?ny habb? verj?k. Egy m?sik t?lba tessz?k a 6 toj?ss?rg?t, a cukrot, a tejet meg az olajat. Miut?n j?l felolvadt a cukor rendre hozz?adjuk a s?t?poros lisztet meg a toj?shabot. S?t?pap?rral b?lelt nagyobb tepsibe t?ltj?k, megsz?rjuk gy?m?lccsel, el?meleg?tett 18o fokos s?t?be toljuk ?s k?szre s?tj?k.