Az ?n mil?n?im
sponsored links
Az a helyzet, engem Olaszorsz?g egyszer?en kivet mag?b?l. B?rmikor j?rok arra, az id? vacak, a rossz arc?t mutatja. J?rtam Velenc?ben a Karnev?lon, valaha r?g. A kab?tunkra fagyott az es?, de v?gigj?rtuk a szigetek nagy r?sz?t. St. Giorgio Maggiore a kedvenc helyem. Azt?n voltam Lignanoban szeptemberben. El?tte-ut?na 30 fok, mikor ott voltam, 17. Szakad? es?, j?ghideg sz?l. Pul?vert nem vittem, de vettem k?t darabot, hogy ne fagyjak meg. Az?rt is bementem a tengerbe, onnan tudom, milyen az, mikor a v?z ?sszer?ntja az izmokat ?s nem b?rsz kimenni.
Mindett?l f?ggetlen?l szeretem az olasz konyh?t. Nem pont ?gy k?sz?tem, mint ?k, de ?zletes, s aki n?lunk evett eddig, sosem panaszkodott.
Mil?n?i makar?ni
f?l kg dar?lth?s
2 ek. ol?vaolaj
1 fej v?r?shagyma
2 gerezd fokhagyma
f?l kg laskagomba - tudom, de Nagyl?b a csiperk?t nem eszi
paradicsoml?, vagy p?r? (meg egy kis h?zi ketchup)
s?
bors
oreg?n?
kakukkf?
A hagym?t az ol?vaolajon megdinszteltem, r?tettem a fokhagym?t, gomb?t, majd, mikor ?sszeesett, r? a h?st, majd a paradicsomot ?s f?szereket. Spagettit f?ztem ?s t?laltam.
Jolly Joker ?tel. M?g gomb?val is, hiszen a laska ?ze nem olyan er?teljes, mint a csiperk??.
Pr?b?lj?k ki!