Az els? ?vtized
sponsored links
Fot?: ?fony?s muffin
Tavaly ?v v?g?n a blog bet?lt?tte 10. ?let?v?t, ?gy most, az ?nnepek eltelt?vel szeretn?k p?r gondolattal megeml?kezni az elm?lt ?vtizedr?l, arr?l, hogy mit is jelentett ?s jelent nekem ez az oldal ?s ti, kedves olvas?k, akik rendszeresen vagy ak?r csak alkalmank?nt l?togatj?tok.
Kezdj?k az elej?n.
Val?j?ban az?rt ind?tottam ezt a fel?letet, hogy a k?l?nf?le helyeken pap?rfecnikre, f?zetekbe firkantott ?s m?r-m?r ?ttekinthetetlen rendszertelens?gben h?ny?d? receptjeimnek egy ?lland?, k?nnyen megk?zel?thet? ?s kategoriz?lt l?tet teremtsek.
Eml?kszem, ahogy eleinte a csal?dom furcs?n n?zett r?m, mondv?n, mi m?r ez a h?lyes?g megint, arr?l meg nem is besz?lve, hogy kisebb palotaforradalmat okozott akkoriban, hogy az elk?sz?lt ?tel el?sz?r a fot?z?s (akkoriban egy?ltal?n nem r?vid) proced?r?j?n kellett, hogy ?tessen.
Ahogy teltek az ?vek, egyre ink?bb a mindennapjaim r?sz?v? v?lt a blogol?s, azt is mondhatn?m, a szenved?lyemm?.
Van annak egyfajta var?zsa, ahogy f?z?s k?zben mindig ott lapul a jegyzett?mb ?s a ceruza a pulton a hozz?val?k pontos mennyis?g?nek r?gz?t?s?re, ahogyan berendezem a "m?termet", majd legal?bb 30 k?l?nf?le be?ll?t?sb?l lefot?zom, az ut?munk?latoknak v?g?l pedig a bejegyz?s meg?r?s?nak.
Mik?zben pr?b?ltam egyszer?en elk?sz?thet? ?s k?nnyen beszerezhet? alapanyagok felhaszn?l?s?val k?sz?l? fog?sokat kre?lni, magam is rengeteget tanultam a gasztron?mi?r?l ?s nem elhanyagolhat? mell?kterm?kk?nt az internetes fel?letek kezel?s?r?l, fot?z?sr?l, fogalmaz?sr?l, kommunik?ci?r?l, stb.
Igaz, az ut?bbi id?ben egy?b elfoglalts?gaim miatt j?val kevesebb poszt ?r?dott, de term?szetesen ez nem jelenti azt, hogy ez ?gy is marad.
Az ?vek el?rehaladt?val azt?n egyre n?pszer?bb lett a Citromhab gasztroblog, aminek (b?r a f? c?l soha nem ez volt) term?szetesen nagyon ?r?l?k. A f?rjem ?s a gyerekeim m?ra m?r nagyon b?szk?k r?m ?s l?pten-nyomon rekl?moznak?
?s, hogy ?n mit kaptam cser?be a blog?r?sra ford?tott munk?m?rt?
Bar?ts?gokat, ismerets?get gasztrobloggerekkel, gasztron?miai szakemberekkel, ?js?g?r?kkal, olvas?kkal; rendezv?nyeken, f?z?tanfolyamokon val? r?szv?telt; megjelen?st nyomtatott ?s online szaklapokban; egysz?val bepillant?st egy var?zslatos vil?g kulissz?i m?g? a maga sz?ps?g?vel ?s valljuk be, n?ha bossz?s?gaival, kellemetlens?geivel, ahogyan ez az ?let m?s ter?letein is m?k?dik.
De ami ezekn?l m?g fontosabb, rengeteg, de t?nyleg rengeteg visszajelz?st arr?l, hogy mennyire szeretitek az oldalt, hogy sokan m?r ?vek ?ta az ?n receptjeimet haszn?lj?tok, hogy mennyire boldogok vagytok, amikor hossz? id? ?s t?bbsz?ri pr?b?lkoz?s ut?n n?lam megtal?lj?tok a sz?motokra "t?k?letes" s?ti, torta, stb. le?r?s?t ?s amikor elk?sz?l, a csal?dotok im?dja...ez mindig csuda j? ?rz?s ?s nem t?lzok, ha azt mondom, hogy az eg?sz napomat megsz?p?ti, amikor ilyet ?rtok ?s ezt nagyon k?sz?n?m nektek?
A tov?bbiakban is k?v?nok mindenkinek siker?lm?nyekben gazdag s?t?st, f?z?st, magamnak pedig kitart?st, hogy m?g sz?mos recepttel seg?tselek benneteket mind a h?tk?znapokban, mind pedig egy-egy ?nnepi alkalomra val? k?sz?l?d?sben!
A v?g?re j?jj?n egy kis statisztika, hogy "tudom?nyosan" is al?t?masszam a fentieket?
Az elm?lt 10 ?vben 795 bejegyz?s sz?letett, 7 746 000 megtekint?ssel ?s 3450 megjegyz?ssel.
A bloghoz tartoz? Facebook k?vet?k sz?ma ?ppen az ?nnepek alatt haladta meg a 20 000 f?t.
Minden id?k t?z legn?pszer?bb bejegyz?se:
10.?r kr?mtorta