Aszlat paradicsomos burgonyás kenyér
sponsored links
Párom szabadságot vett ki, hogy többek között a lakásban is pár dolgot elintézzen. A félnapos programból persze fõleg délutáni program lett, így amikor hazaértem, jobbnak láttam a biztonságos, és természeti csapásoktól leginkább megkímélt kis konyhámba vonulni. És mi jobbat is készíthetnél ott, mint egy finom, illatos kenyeret? (o;
A recept a "régi", ami most egyedi volt, az az, hogy elõzõ napról volt még pár szem párolt burgonyám, azt letörtem, ezen kívül adtam hozzá 1 ek sikért, aszalt paradicsomot, és 5 tk olajat, amiben a paradicsom érlelõdött.
Kidagasztottam, kelesztettem, mivel volt idõm, így még egyszer átgyúrtam és formázva újra kelesztettem (addig, amíg a sütõ el nem értem a kívánt hõfokot), és most jénai tálban sütöttem, sütõpapírral. Finom ...