Aszalt paradicsomos tökmagkenyér
sponsored links
Azt hiszem míg élek és kísérletezni tudok addig mindig újabb és újabb ötleteket fogok kipróbálni kenyérsütéshez. Ez most olyan olaszos mégis nagyon puha belsejû lett de a külseje ahol kicsit ropogósabb ott olyan mint az álom. Azt hiszem eddig ez a legjobb reform kenyerem. Az aszalt paradicsom vásárlásánál figyelni kell hogy sós vagy édes, mert ha sós akkor tényleg nagyon kicsi kell belõle. Ha a tökmagot nem akarjuk hogy domináljon akkor mehet bele több mandula és kevesebb tökmag.
Hozzávalók:
20 dkg õrölt mandula
20 dkg tökmagliszt
1 dl tisztított víz
3 tojás
3 kk Himalája só
2 kk fûszerkeverék (koriander, fokhagyma, kakukkfû, chili és petrezselyem)
1-2 szem aszalt paradicsom apróra vágva
Elkészítés:
a sütõt 180 fokra melegítjük. A száraz és a folyékony hozzávalókat külön-külön összekeverjük. Majd összekeverjük. A masszát sütõpapírral bélelt õzgerinc formába tesszük és 25-30 perc alatt készre sütjük.
Hozzávalók:
20 dkg õrölt mandula
20 dkg tökmagliszt
1 dl tisztított víz
3 tojás
3 kk Himalája só
2 kk fûszerkeverék (koriander, fokhagyma, kakukkfû, chili és petrezselyem)
1-2 szem aszalt paradicsom apróra vágva
Elkészítés:
a sütõt 180 fokra melegítjük. A száraz és a folyékony hozzávalókat külön-külön összekeverjük. Majd összekeverjük. A masszát sütõpapírral bélelt õzgerinc formába tesszük és 25-30 perc alatt készre sütjük.