Amire idén a legbüszkébb vagyok

2013-12-09

sponsored links

DSC_3687s

Persze a fõzés terén gondolom.

A TvPaprika magazin idén megtisztelt azzal, hogy megjelentette az egyik receptemet. Ünnepi ételeket kellett beküldeni, olyanokat, amik eltérnek a hagyományostól, de mindenképpen az ünnepi asztal díszei lehetnek. Sütöttem, fõztem, fotóztam, beküldtem.Ez volt az:

Mázas karácsonyi töltött csirke fetás-tökmagos sütõtökpürével

Hozzávalók:

70 dkg csirkemell-filé

30 dkg fõtt gesztenye (tisztán)

5 ek mazsola

2 kicsi vagy 1 nagy  tojás

10 dkg ementáli sajt

Só, frissen õrölt bors ...

Folytats a blogon ... atetovaltlanykonyhaja.cafeblog.hu/201...

sponsored links

Keres?s