Almával töltött csirkecomb avagy Ez még nem a más tolla
sponsored links
Egy férfi társammal beszélgettünk a fõzésrõl amikor is a csirkecomb jött szóba, illetve a töltése, megemlítettem, hogy lényegében és ügyeskedve "bármit" betölthetünk a bõre alá...
Aztán, Õ is elkezdett ötletelni (igaz kicsit viccelõdve); jókat mosolyogtunk, én meg komolyan vettem ezt-azt amibõl elõbb vagy utóbb ételkreáció lesz.
Nem kell ám, bonyolult, igazán nagy Õrültségekre gondolni, csak olyanokra amit eddig nem próbáltunk, nem mertünk kipróbálni, pedig itt volt elõttünk nap, mint nap.
ALMÁVAL TÖLTÖTT CSIRKECOMB,
ZSÁLYÁVAL ÉS FINOM KÖRÍTÉSSEL
ZSÁLYÁVAL ÉS FINOM KÖRÍTÉSSEL
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
1 db alma
20 dkg rizs
10 dkg zöldborsó (mirelit)
1 db kápia paprika ...
4 db csirkecomb
1 db alma
20 dkg rizs
10 dkg zöldborsó (mirelit)
1 db kápia paprika ...