Almás-fahéjas panna cotta, avagy tejszínes ál-almaleves

2014-02-10

sponsored links


A 22. Süss! Alkoss! Díszíts!-játék témáját Pitelány, a Tûpárna és habverõ blog írója eszelte ki, miután Leopold cicám õt választotta a következõ forduló háziasszonyi posztjára. Az új kiírást annyira izgalmasnak találtam, hogy azonnal beneveztem én is, bár még fogalmam sem volt róla, mivel rukkolok majd elõ.
Bevallom, még új vagyok a gasztroblogos játékok terén, hiszen csak a 20. SAD! És a 60. VKF! óta veszek részt ilyesmiben, de mivel szeretem a kihívásokat, úgy éreztem, ezentúl nem maradok ki a mókából.
A mostani forduló témája az "Álarcos" finomságok nevet viseli, és valódi kihívásnak érzem, mert olyan édességet vagy sósságot kell készíteni, ami elsõ látásra másnak tûnik; amiben van valami vicces érdekesség.
Persze azonnal valamiféle édességben gondolkodtam, mert egész egyszerûen átsiklott a szemem a másik ...

Folytats a blogon ... suniskanal.blogspot.com/2014/02/almas...

sponsored links

Keres?s