Alm?s-di?s rukkolasal?ta
sponsored links
A sal?ta val?sz?n?leg senkinek sem ?jdons?g,
ink?bb a dresszing az, amit szeretn?k megosztani veletek, mert n?lunk nagyon
bev?lt. ?zletes ?s praktikus, mert hetekig el?ll a h?t?ben, ?s k?zn?l van, ha
csak egy gyors sal?t?ra van id?m, ez?rt el?g gyakran k?sz?tem vacsor?ra.
Ny?ron, friss f?szerekkel ?zes?tve az igazi.
A recept a Kif?zt?k magazinban is megjelent.
Hozz?val?k:
- Az ?ntethez:
2-3 gerezd
fokhagyma apr?ra v?gva
2
te?skan?l dijoni must?r
2-3
te?skan?l m?z
2-3
l?ttyint?snyi tabasco
1 mar?knyi
friss bazsalikom
1 ev?kan?l
friss vagy 1 te?skan?l sz?r?tott oreg?n? vagy major?nna
2 ev?kan?l
borecet
1,5 dl
ol?vaolaj
s?
frissen
?r?lt bors
- A sal?t?hoz:
rukkola
alma
kokt?lparadicsom
lila hagyma
k?k- vagy
kecskesajt
di?
Elk?sz?t?s:
Az ?ntethez bef?ttes?vegbe m?rj?k az ?sszes
hozz?val?t, majd lefedve az eg?szet j?l ?sszer?zzuk.
A rukkol?hoz adjuk a felv?gott alm?t, lila hagym?t
?s kokt?lparadicsomot, az ?ntettel ?zl?s szerint meglocsoljuk. A sal?t?t
t?ny?rra halmozzuk, a feldarabolt sajttal ?s di?val megsz?rva t?laljuk.