Alm?s-di?s rukkolasal?ta

2020-04-30

sponsored links


Egy klasszikus rukkola sal?ta receptet hoztam most, alm?val, di?val, k?ksajttal kombin?lva, h?zi k?sz?t?s? sal?ta?ntettel meglocsolva.
A sal?ta val?sz?n?leg senkinek sem ?jdons?g, ink?bb a dresszing az, amit szeretn?k megosztani veletek, mert n?lunk nagyon bev?lt. ?zletes ?s praktikus, mert hetekig el?ll a h?t?ben, ?s k?zn?l van, ha csak egy gyors sal?t?ra van id?m, ez?rt el?g gyakran k?sz?tem vacsor?ra.
Ny?ron, friss f?szerekkel ?zes?tve az igazi.
A recept a Kif?zt?k magazinban is megjelent. 

Hozz?val?k:
- Az ?ntethez:
  2-3 gerezd fokhagyma apr?ra v?gva
  2 te?skan?l dijoni must?r
  2-3 te?skan?l m?z
  2-3 l?ttyint?snyi tabasco
  1 mar?knyi friss bazsalikom
  1 ev?kan?l friss vagy 1 te?skan?l sz?r?tott oreg?n? vagy major?nna
  2 ev?kan?l borecet
  1,5 dl ol?vaolaj
  s?
  frissen ?r?lt bors
- A sal?t?hoz:
  rukkola
  alma
  kokt?lparadicsom
  lila hagyma
  k?k- vagy kecskesajt
  di?

Elk?sz?t?s:
Az ?ntethez bef?ttes?vegbe m?rj?k az ?sszes hozz?val?t, majd lefedve az eg?szet j?l ?sszer?zzuk.
A rukkol?hoz adjuk a felv?gott alm?t, lila hagym?t ?s kokt?lparadicsomot, az ?ntettel ?zl?s szerint meglocsoljuk. A sal?t?t t?ny?rra halmozzuk, a feldarabolt sajttal ?s di?val megsz?rva t?laljuk.


Folytats a blogon ... izharmonikus.blogspot.com/2017/03/alm...

sponsored links

Keres?s