Aki még nem unja...spárga

2010-06-11

sponsored links



Ezt sem most készítettem, mégis megérdemli, hogy felkerüljön ide, annyira egyszerû és finom.
Tudom, a spárga is lassan lefut, bár még mindig lehet kapni, sok blogon is láttam, mégis beírom, hogy emlékezzek rá és jövõre is elkészítsem.

A spárgákat (500 gr.) megmostam, az aljukat letörtem, kb. négyesével-ötösével csoportosítottam õket, fektettem rájuk mozzarella szeletet, meg egy kevés bazsalikomot, végül betekertem baconbe.

Nagyon kevés olívát locsoltam rájuk, sóztam, borsoztam és mentek is a 180 fokos sütõbe pirulásig.

Petrezselymes újkrumplit és egy túrós - joghurtos - zöldfûszeres (friss bazsalikom, petrezselyem) mártogatóst készítettem még hozzá.

Mennyei ebéd, vagy vacsora, fõleg kánikulában!





Folytats a blogon ... lekvaroskukta.blogspot.com/2010/06/ak...

sponsored links

Keres?s