A virslis bigy?
sponsored links
Nos, ennek a v?gtelen?l egyszer? s?s s?tem?nynek n?lunk t?rt?nete, s?t hagyom?nya van. Nagyl?b ugyanis b?rmilyen form?ban - hidegen, nyersen, f?zve, s?tve, eg?szben, karik?zva, ak?rhogy - ?s mennyis?gben k?pes virslit enni. Igyekszem nagyon odafigyelni - virsli tekintet?ben is -, hogy megfelel? min?s?g? legyen, ergo legyen benne lehet?leg 80% h?s. Hogy kisss? tartalmasabb? tegyem, t?szt?ba szoktam csavarni, amit m?snap el is tud vinni az iskol?ba t?z?raira.
Virslis "bigy?"
1 csomag (rekl?m helye) Aldis kokt?lvirsli - 18-19 db van benne
1 vajas t?szta
must?r/ketchup - adagonk?nt kb egy b? te?skan?lnyi
1 toj?s
A t?szt?t kitekerem, rajta hagyom a s?t?pap?ron, amibe be van csomagolva, s egyb?l a tepsibe teszem. ?ltal?ban 15-18 r?szre v?gom. A t?glalapok k?zep?re must?rt, vagy ketchupot nyomok, r??ltetem a kokt?lvirslit, r?hajtom a t?szt?t ?s az illeszt?ssel lefel? helyezem a s?t?lapra. Nem ?rdemes vacakolni az elhelyez?ssel, ahogy siker?l.
Minden csomagra k?ssel 3 cs?kot v?gok, majd a felvert eg?sz toj?ssal val? ken?s k?vetkezik.
170 fokon 15 perc alatt elk?sz?l.
Vill?mgyors vend?gv?r?, vagy szuper t?z?rai, esetleg egy gyors, azonnal elfogy? vacsora.
Pr?b?lj?k ki, meg?ri!