A legegyszer?bb kacsam?jkr?m
sponsored links
Maga a m?jkr?m p?r perc alatt k?sz, a toj?sf?z?shez kell egy kis id?.
Hozz?val?k:
- 30 dkg kacsam?j (b?rmilyen m?j) felcs?kozva
- 1 nagyobb v?r?shagyma
- 1 ev?kan?l zs?r (vagy amit haszn?lsz, de zs?rral a legfinomabb)
- s?
- bors
- 2 f?tt toj?s
- 1 ev?kan?lnyi must?r
A szeletekre v?gott hagym?t s?val megp?roljuk a zs?ron. ?gy a s? kivonja a vizet a hagym?b?l, ez?rt nem s?l, hanem p?rol?dik. Amikor m?r puha a hagyma, nagyon felforr?s?tjuk, r?dobjuk a m?jat ?s gyorsan megs?tj?k, hogy ne sz?radhasson ki.
A s?lt m?jat ?s a t?bbi hozz?val?t apr?t?g?pbe tessz?k ?s homog?n kr?met csin?lunk bel?le.
Ennyi.
A s?lt m?jat ?s a t?bbi hozz?val?t apr?t?g?pbe tessz?k ?s homog?n kr?met csin?lunk bel?le.
Ennyi.
Azonnal is j?, de m?snap finomabb.