A híres konferóvacsi

2010-11-29

sponsored links

 Múlt szombaton konferenciát szervezett a TEK, ami után már szinte hagyomány a külföldi és magyar elõadókat megvendégelni a tekes konyhában. Ez anyagi megfontolásból sem utolsó dolog persze, de egyébként is jobban illik a szakkolink profiljába, mint egy méregdrága catering valami menõ helyen. 

 

Szintén a tekes hagyományoknak megfelelõen egy majdnem vega menüvel készültünk: 

aszalt szilvás sült alma benci módra

gombás-lilahagymás tarte tatin by jucus

libamájpástétomos lepénykék általam

citrusos-diós céklasaláta ancsi keze nyomán

spenótos karfiolpüré

rozmaringos sült krumpli és sült tök

brokkolis tésztasaláta tõlem

sütõtök-spenót saláta tõlem

na és a desszert: répatorta katusnak köszönhetõen

Az elõadók persze le voltak döbbenve. Visszahallottunk olyat, hogy hát õk még ilyet sehol se láttak. Hamarosan sorakoznak a receptek.  

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... teknosleves.blog.hu/2010/11/29/a_hire...

sponsored links

Keres?s