A h?sv?ti marad?kok ?jrahasznos?t?sa

2019-05-06

sponsored links

?n mindig v?rom a locsol?kat. Nekem nem ny?g, ?r?mmel t?lt el, hogy j?nnek a vend?gek. R?ad?sul t?bb bar?tom is van, akik ilyenkor futnak ?ssze egym?ssal, ?vente egyszer.
Van egy megszokott men?, amit m?r kor?bbi ?vekben olvashatott az Olvas?: cs?lk?s bableves, sonka-toj?s nyers z?lds?gekkel, r?patorta ?s m?g valamilyen s?tem?ny.


Mikor v?ge van az ?nnepnek, olyankor szembes?l?k vele, hogy maradt egy csom? sonka, van m?g f?tt toj?s is - a bableves valahogy mindig elfogy -, s ezeket sem hagyhatom veszni. Kor?bban mindig rakott krumplit k?sz?tettem ?jrahasznos?t?s gyan?nt, de id?n kital?ltam, hogy ken?ke lesz. Bev?lt, ez marad!

H?sv?ti-marad?k ken?ke

f?l f?tt f?tt sonka
4-5 kem?nytoj?s
1 nagy tejf?l
2 ek. must?r
s?, bors
1-2 ?jhagyma, z?ldj?vel egy?tt

Az eg?szet leturmixoltam ?s m?r el is k?sz?lt. Aki szeretne, tehet bele egy?b z?lds?geket, z?ldf?szert, fokhagym?t, majon?zt is, nekem nem hi?nyzott.

Pr?b?lj?k ki, mert gyors ?s nagyon finom!


Folytats a blogon ... belvarosikonyha.blogspot.com/2019/05/...

sponsored links

Keres?s