A h?sv?ti marad?kok ?jrahasznos?t?sa
sponsored links
?n mindig v?rom a locsol?kat. Nekem nem ny?g, ?r?mmel t?lt el, hogy j?nnek a vend?gek. R?ad?sul t?bb bar?tom is van, akik ilyenkor futnak ?ssze egym?ssal, ?vente egyszer.
Van egy megszokott men?, amit m?r kor?bbi ?vekben olvashatott az Olvas?: cs?lk?s bableves, sonka-toj?s nyers z?lds?gekkel, r?patorta ?s m?g valamilyen s?tem?ny.
Mikor v?ge van az ?nnepnek, olyankor szembes?l?k vele, hogy maradt egy csom? sonka, van m?g f?tt toj?s is - a bableves valahogy mindig elfogy -, s ezeket sem hagyhatom veszni. Kor?bban mindig rakott krumplit k?sz?tettem ?jrahasznos?t?s gyan?nt, de id?n kital?ltam, hogy ken?ke lesz. Bev?lt, ez marad!
H?sv?ti-marad?k ken?ke
f?l f?tt f?tt sonka
4-5 kem?nytoj?s
1 nagy tejf?l
2 ek. must?r
s?, bors
1-2 ?jhagyma, z?ldj?vel egy?tt
Az eg?szet leturmixoltam ?s m?r el is k?sz?lt. Aki szeretne, tehet bele egy?b z?lds?geket, z?ldf?szert, fokhagym?t, majon?zt is, nekem nem hi?nyzott.
Pr?b?lj?k ki, mert gyors ?s nagyon finom!