A boszorkány ujjai glutén- és tejmentesen

2010-11-01

sponsored links


Már vagy egy hete folyton szembe találom magam ezekkel az ujjakkal. Hol véresen, mint Szepyke blogján, hol vér nélkül, legutóbb meg éppen Malackarajéknál. Végül is meg kellett csinálni a mi GAPS-os verziónkat is.


Linzertésztát készítettünk, fél bögre áztatott-szárított darált mandula, fél bögre kókuszreszelék, egy tojássárgája és egy kanál méz hozzáadásával. A tésztát addig gyúrtuk, míg összeállt, majd a sütõpapírral borított tepsire megformáztuk az ujjakat. A körme mandula, késsel ráncoltuk. Ha a vért is szeretnénk prezentálni, használjunk cukormentes lekvárt vagy darált meggyet. 

200 fokon pár perc alatt összesütöttem. Végül táltosujjat is kapott...

Folytats a blogon ... makospatko.blogspot.com/2010/11/boszo...

sponsored links

Keres?s