677. Saját kézbe veszi gasztronómiai részlegét az Aria Hotel Budapest
sponsored links
Saját kézbe veszi gasztronómiai egységeit az Aria Hotel Budapest, amely másfél évig a Gerbeaud-csoport szakmai támogatását élvezte. A szálloda tetején található High Note SkyBar megújult csapattal és friss lendülettel viszi tovább a koktélokra épülõ egyedülálló fine drinking koncepciót. Kövér Gergely séf és Szabó Zsuzsa cukrász összeszokott párosát a továbbiakban az egyik legnagyobb italmárka hazai nagyköveteként is ismert, Gózon Péter, és a Michelin-csillagos Costesben alkoholmentes étel-ital párosításaival már bizonyított Mihály Richárd bármenedzserek erõsítik. A hotel három világlátott szakembert kért fel az kulináris részleg vezetésére: Baán Tibor Thaiföldrõl jött haza az étterem élére, helyettese, Pálfi Csaba pedig kitérõ után tért vissza korábbi posztjára Katona Olga mellé.
Gózon Péter és Mihály Richárd