12 legjobb svájci gyökérkenyér (Pain Paillasse)
sponsored links
2011-ben kezdtem el behatóan foglalkozni a svájci gyökérkenyérrel (Pain Paillasse), azóta számtalan technológiát kifejlesztettem, és mondhatom, hogy mind megéri a próbát.
Attól függ, hogy kinek mennyi ideje áll rá rendelkezésre, illetve, hogy van-e készenlétben aktív kovásza, vagy csak élesztõje a hûtõben.
Mind az élesztõs, mind az aktív kovásszal készült gyökérkenyerek nagyszerûek, a dagasztás nélküliek tömörebbek, a dagasztottak rusztikusak, még is légiesen puha belezetûek, úgyhogy csak tessék választani!
A dúsításra, ízesítésre csak a fantázia szabhat határt, nálunk az elsõ számú kedvenc a magvakkal szórt és az aszalt paradicsommal dúsított.
Nálam a befutó pedig a természetes, aktív kovásszal, dagasztással készült verzió! Az mindent visz! :)
Aszalt paradicsomos gyökérkenyér (Pain Paillasse) természetes kovásszal
Sült hagymás gyökérkenyér - pain paillasse természetes kovásszal, dagasztás nélkül
Diós gyökérkenyér - pain paillasse természetes kovásszal, dagasztás nélkül
Pain paillasse - svájci gyökérkenyér napon szárított paradicsommal. Gyökérkenyér formázása lépésrõl lépésre!
Magvakkal szórt gyökérkenyerek (pain paillasse) természetes kovásszal. Természetesen.
Diós-napraforgómézes kovászos kenyér-szinte már kalács. Természetes kovásszal, természetesen.
Félbarna pain paillasse: rozsos-tönkölyös svájci gyökérkenyér dagasztás nélkül
Pain paillasse - fûszeres sült sütõtökös, kovászos svájci gyökérkenyér
Pain paillasse- olívabogyós és zöldfûszeres kovászos gyökérkenyér
Pain paillasse- svájci gyökérkenyér dagasztás nélkül, természetes kovásszal
Pain paillasse - kovászos svájci gyökérkenyér friss bazsalikomos szárított paradicsommal