?ton az ?nell?t?s fel?

2022-03-28

sponsored links

 Mi kell egy egyszer? keny?rhez? S?, liszt, v?z. M?g ?leszt? sem, ha az ember f?lreteszi ?s rendszeresen megeteti a kov?sz?t. S? k?nnyen, olcs? beszerezhet? ?s korl?tlan ideig eltarthat?, de a liszttel neh?z id?kben (ki vonja k?ts?gbe, hogy egyre ink?bb azokat ?lj?k?) m?s a helyzet. Nem felt?tlen?l tudod k?nnyen beszerezni ?s egy?ltal?n nem tudod korl?tlan ideig ?rizgetni. Sz?val igen, j? dolog, ha magad is el? tudod ?ll?tani.

S?ttem (?) m?r a saj?t lisztemb?l kenyeret. Mivel durumliszt, nem v?rhatt? el t?le olyan szint? dagad?s, mint a sima lisztt?l, ez?rt egyel?re m?g keverem v?ltakoz? ar?nyban.

Ez a keny?r pl. a szok?sos receptemmel k?sz?lt, a kov?sz csak bolti keny?rliszt, a 2. f?zis csak saj?t durum.




A t?lt?tt keny?rben kb. 1/3 a durum, mindj?rt meg is l?tszik a k?l?nbs?g, sokkal magasabbra kelt, a h?ja valami fens?gesen ropog?s lett. T?ltel?ke peszt?, sajt ?s sonka.







S?ssetek.


Folytats a blogon ... tavernam.blogspot.com/2022/03/uton-az...

sponsored links

Keres?s