?szv?r eb?d
sponsored links
Az ?gy t?rt?nt, hogy mindenb?l volt egy kev?s otthon. Ismer?s? :)
?gy elkezdtem francia rakott krumplit csin?lni ?s befejeztem sajtm?rt?sos karfiollal a kaj?t. :) Nem is lett rossz. :P
F?zz?k meg a p?r szem krumplinkat meg a p?r db toj?sunkat. S?t, f?zz?k meg a k?tf?le karfiolt (sima ?s pagoda) is egy k?l?n l?bosban, s?s v?zben. K?sz?ts?k el a sajtm?rt?st is, amit ?n ?gy szoktam, hogy f?z?k egy besamel m?rt?st abba keverek egy eg?sz toj?st ?s j? sok reszelt sajtot, f?szerezem is szerecsendi?val, feh?r borssal, s?val.
Kezdj?k el r?tegezni a cuccot. Alulra a kivajazott s?t?t?lba ker?lt a burgonya, r? a toj?s, majd megint burgonya, ezt j?l meglocsoljuk tejsz?nnel. S?zzuk, borsozzuk, pici por?tott fokhagyma sem ?rt neki. Azt?n sz?pen kirakjuk az eg?szet a k?tf?le karfiollal, j?l mutat a z?ld ?s a feh?r egym?s mellett elrendezve. Nyakon ?ntj?k a sajtm?rt?ssal ?s betoljuk a 180 fokos s?t?be f?l ?r?ra. Mivel sok z?lds?g volt benne, ?gy nem k?sz?tettem el a szok?sos c?kla sal?t?t hozz?.
?gy elkezdtem francia rakott krumplit csin?lni ?s befejeztem sajtm?rt?sos karfiollal a kaj?t. :) Nem is lett rossz. :P
F?zz?k meg a p?r szem krumplinkat meg a p?r db toj?sunkat. S?t, f?zz?k meg a k?tf?le karfiolt (sima ?s pagoda) is egy k?l?n l?bosban, s?s v?zben. K?sz?ts?k el a sajtm?rt?st is, amit ?n ?gy szoktam, hogy f?z?k egy besamel m?rt?st abba keverek egy eg?sz toj?st ?s j? sok reszelt sajtot, f?szerezem is szerecsendi?val, feh?r borssal, s?val.
Kezdj?k el r?tegezni a cuccot. Alulra a kivajazott s?t?t?lba ker?lt a burgonya, r? a toj?s, majd megint burgonya, ezt j?l meglocsoljuk tejsz?nnel. S?zzuk, borsozzuk, pici por?tott fokhagyma sem ?rt neki. Azt?n sz?pen kirakjuk az eg?szet a k?tf?le karfiollal, j?l mutat a z?ld ?s a feh?r egym?s mellett elrendezve. Nyakon ?ntj?k a sajtm?rt?ssal ?s betoljuk a 180 fokos s?t?be f?l ?r?ra. Mivel sok z?lds?g volt benne, ?gy nem k?sz?tettem el a szok?sos c?kla sal?t?t hozz?.