?desburgony?s, gomb?s k?ret
sponsored links
Sajnos nem t?l fotog?n ez az ?tel, de ann?l finomabb lett.
Nekem el?g sok z?lds?g szerepel a konyhai ?tlapomon, ez?rt j? n?h?ny ?ve szinte teljesen leszoktam a savany?s?g eltev?sr?l, mert a full z?lds?ges k?retek mell? m?r nem kell a savany?s?g. Ez?rt azt el?gg? el nem ?t?lhet? m?don a helyi z?lds?gesn?l szoktam venni, ahol viszonylag nagy v?laszt?k van ?s a mi ?zl?s?nknek megfelel? az ?zes?t?s. Nem szeretem ugyanis a nagyon savany?t, de ne legyen ?des sem. Ha m?s nem, egy ?veg uborka az?rt mindig van itthon.
Z?lds?gb?l ann?l t?bb van felhalmozva, n?ha t?l is v?s?rolom magam. Most is hasonl? t?rt?nt, ez?rt a h?tv?g?n h?rom z?lds?ges ?telt is elk?sz?tettem. Ebb?l a karfiol vacsor?ra is t?k?letes, a mung?babos ragu pedig kit?n?en fagyaszthat?.
- Az ?desburgony?k kb. 10 dkg-os darabok voltak, ez?rt alaposan megmosva, kicsit megb?kd?sve betettem a mikr?ba ?s kb 12 perc alatt puh?ra p?roltam
- Kev?s repceolajon megp?roltam a durv?ra felv?gott lilahagym?kat, de miel?tt megpuhult volna teljesen, hozz?adtam a konzerv gomb?t ?s az ?desburgony?t is
- alaposan ?sszeforgattam ?s bes?r?tettem a r?kagomba kr?mlevesporb?l kivett egy ev?kan?lnyi mennyis?ggel
Ennek a z?lds?ges ragunak el?g volt egy ev?kan?l por, amit v?zzel ?nt?ttem fel ?s kicsit bes?r?tette az ?telt. Tulajdonk?ppen itt nem volt r? igaz?n sz?ks?g, de ?n szeretem a kr?mes ?llagot.
Itt is megtal?ltok
https://www.facebook.com/Daisy-receptjei-130136597418680/